Pasta alla norma gezond gerecept afvallen in deurne

Pasta alla norma

Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 bakje Ricotta
  • 1 vel bakpapier
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1/2 chilipeper in ringetje
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 4 tomaten in stukken gesneden
  • 2 aubergines in plakken gesneden
  • 250 gram tagliatelle
  • verse basilicum

Instructies
 

  • Oven verwarmen op 200°. Leg het bakpapier op een bakblik en stort hier de ricotta op. Ongeveer een 1/2 uur laten bakken in de hete oven. Intussen in een braadpan 2 el olie verhitten en de ui fruiten met de knoflook en chilipeper. Tomatenblokjes en tomaten erbij doen. De aubergineschijven in de saus leggen en gaar laten worden. Intussen de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking bereiden en door de saus scheppen. Wat fijngesneden basilicum erbij doen en de gebakken ricotta in stukken over de Pasta alla Norma verdelen. Garneren met basilicum.
Trefwoord aubergine, gezonde pasta recepten, italiaans, pasta, pasta alla norma, ricotta