Super fit burger
Ingrediënten
- 2 middelgrote aardappelen in blokjes snijden
- 100 gram wortel fijngesneden
- 40 gram diepvries doperwtjes
- 1 blok kidneybonen
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 mespunt cayennepeper
- 1 snufje zout
- 4 bruine bolletjes
- 1 rode ui in ringen
- komkommer plakjes
- 1 tomaat in plakken
- 1 handje rucola
Notities
2 middelgrote aardappelen in blokjes snijden en in 15 minuten gaar koken. De laatste 5 minuten 100 gram fijngesneden wortel en 40 gram diepvries doperwtjes meekoken. Afgieten. 1 blik kidneybonen afspoelen en uit laten lekken. Alle groenten bij elkaar doen en fijnprakken. Op smaak brengen met een flinke eetlepel paprikapoeder, mespunt cayennepeper en een eventueel een snufje zout. Burger door wat paneermeel wentelen en bruin bakken. Op 4 bruine bolletjes leggen en garneren met rode ui, komkommer, tomaat en rucola. Vaststeken met een prikker.