Witlofsalade
Met appel en kaas
Ingrediënten
- 4 stronken witlof in reepjes gesneden
- 4 stengels bleekselderij fijngesneden
- selderijblad fijngesneden
- 1 rode appel in dunne plakjes gesneden
- 100 gram 30+ komijnen kaas plakjes in reepjes gesneden
- 200 gram Amsterdamse uien gehalveerd
- 4 hardgekookte eieren in plakjes gesneden
- 150 gram Griekse yoghurt
- 1 eetlepel grove mosterd
- 2 eetlepels azijn van de Amsterdamse uien
- 1/2 bakje tuinkers
Instructies
- De witlof, bleekselderij, rode appelpartjes, komijnekaas, en Amsterdamse uien in een grote schaal door elkaar scheppen. Van de Griekse yoghurt, grove mosterd, azijn van de Amsterdamse uien een dressing roeren. De ei plakjes op de salade leggen en de dressing over de salade verdelen. Garneren met het grof gesneden selderijblad en tuinkers. Lekker met brood.